Sunday, January 20, 2013

Infotund : Soome 1. osa


Alternatiivne 2012 aasta Pintsak on virtuaalselt selga tõmmatud. On soojem olemine J Tänan selle austusavalduse eest kõiki alterjooksjaid ja eelkõige oma teenerit. Oleme koos selle tähiseni jõudnud J nüüd on uued katsumused ees.
2013 aasta on toonud juba niimõndagi. Soome on pärispalju lund toonud ja ka külmapügalad tuletavad meelde seltsimees Mario kannatusi- sellepärast siis aktiivsem villasesoki kasutus sel aastal. Et olen lugenud ka kaaskannatajate blogisid siit ja sealtpoolt siis alljärgnevalt toon ka mina välja oma alternatiivse päevaplaani, mille taktis ma oma samme sean (jooksuplaani seadis Kunn):

05.00- äratus ja eriti kiire jalutus koeraga, millele järgeb veel kiirem hommikusöök.
05.40-05.55 tutvumine hommikuse liiklusoluga.

06.00-14.00 vastavalt vajdusele viibin töisesseisundis erinevates kohtades (helsinki-espoo) NB! Vahel võib tulla alternatiivne üllatus ja tööd tuleb teha mõnitund rohkem. Selles ajavahemikus toimub ka kehakinnitamine, ei mitte koguaeg vaid siiski vaid viiv.

16.00 olen jõudnud koju, ega muud kui väike söök.

16.30-18.00 väike uinak – et mitteöelda magama vajumine.
18.00-20.00 Jooksuplaani elluviimine lumistel Helsinki metsaradadel.

20.00-20.30 Söök
20.30- 21.30 pange nüüd head altersõbrad tähele VABA AEG J

21.30- öörahu.

Nagu te näha võite on 2013 aasta kindlasti teistsugune –veelgi alternatiivsem kui varem. Sellepärast on toimunud treeningutes ka suur hüpe mahu vähenemise suunas, kuid ärge kartke mingit hinnaalandust siin teha ei või. Sellepärast hakkasin ma kasutama võimalust katsetada end aktiivselt erinevatel kohalikel mõõduvõtmistel, lisaks treeningutele.
Tundub, et ka siinpool väikest lompi on meie alternatiivsetest ettevõtmistest haisu ninna saadud ja eelmine laupäev kogesin head äratundmisrõõmu, kui osalesin Aktiva cup maanteejooksu 3. osavõistlusel Vantaas. Nimelt 10km maanteejooks päädis allajäämisega ühele kohalikule altertegelasele, keda samuti nagu mind 15 pügalane külm mõjutada kuidagi ei tahtnud ning saadanas vupsas lõpus eest ära nagu noor põder.  33,46  ja olin minagi päral. Nüüd ootan juba uusi kohalike alternatiivseid väljakutseid.

Selleks korraks lõpetan infotunni ja soovin käredat pakast ka: Keeniasse, Portugali, Venemaale ja USA-sse kõikidesse kohtadesse, kus meie alternatiivsed fännid viibivad. Eestis vist pidi oleme veelgi alternatiivsen, selletõttu siis sinna ma külma ei soovi.
Vaadake seltsimehed, et villased sokid teil ikka jalas oleksid!
Ralf

No comments:

Post a Comment