Monday, October 19, 2015

Seekord teine...

Pilt 1. Lõpetab Alternatiivsete jooksjate meeskonna esinumber. Tulemuseks 4. koht ehk ainult põllumees, Lääne-Viru jooksukunn ja härra Nurme sparringu partner jäid ette. Härra ise jäi oma esitusega rahule, ainult esimese päeva 10 versta suurtulemus jäi kehva kõhutunde taha, mis teda päev varem oli häirinud. See aasta Audentes (sportsjentr) klubi ridades võidelnud Jürsi vastu on tundnud huvi mitmed suuremad jooksuklubid (nii rahvas vähemalt räägib) ja kui üleminekuaken avaneb siis võib toimuda erinevaid diile.
Pilt 2. Lõpetavad meeskonna 2 teravamat keskmaajalga ehk hr. Allase. See hooaeg mitmeid piire alistanud Olavi eesmärgiks oli esimene päev ja need 10 kilomeetrit läbis ta 32:16-ga ehk tugev isiklik (siin kõneleja sai terve minutiga tuppa). Järgnevatel päevadel kasutati tulemuse võimalikult efektiivseks realiseerimiseks juba legendaarse Mustasaare aegadest pärit nippe ehk ikka selja taga, tuules, pundis ja kui võimaliks siis samades pükstes. Viimase päeva eel olevat härra jalad rukkis olnud ja nii tehti jooksu alguses meeskonna sisesed kokkulepped. Et päästa kaks kohta poodiumil peab härra Jürs oma suure ülakeha tuulemurdmise eesmärgil letti panema ning härra Allase loobub initsiatiivist viimastel meetritel.
Pilt 3. Lõpujoont on ületamas härra Kais ehk parim alterjooksja aastal 2013. Seekord küll kaotati lahing Rait Ratasepa vastu kuid ega seda Saaremaa jooksu saagi liiga tõsiselt võtta. Peab saama sporti, nalja ja napsu, siin need üksteist ei välista. Esimesel päeval näidati kandu ka meie meeskonna esinumbrile.
Pilt 4. Uus, moodne ja kindlasti tulemusi parandav altervorm on must nagu maailma parimad staierid. Nagu näha on särk mööda jooksmiseks. Saaremaal nii mõnigi sai näha "jooksuhane" (kluk-kluk).
Pilt 5. Seekord siis teine ehk järgmine kord läheb paremini...
Pilt. 6  Lipp lehvis mitmeid kordi...

Kokkuvõte

Uued särgid
Ühtlane meeskond
Marju Länik
Kast õlle
Teise päeva ägin
Meeleolu oli ülev!

No comments:

Post a Comment