Sunday, December 17, 2017

Alteratleedid panid teist aastat jutti kinni Vana aasta jooksu teatemaratoni

Täna oli võistlustules kokku 6 Alternatiivset Jooksjat. Meie esindussatsis oli rajal legendaarne maratonihunt Mario (avavahetuse 8,5 km ajaga 29:42), Poeet (teine vahetus ajaga 29:07), mina (kolmandana aeg 29:21), Juut (aeg 30:12) ning viimase vahetuse paugutas päeva teise ajaga meie esipüss Lasse (aeg 26:49). Kokku tuli lõppajaks 2:25:09, mis kiirem kui eelmise aasta aeg. Lisaks tegi Juut kaasa ka ühe vahetusega Mulgimaa jooksukorüfee Kaika Einari kokku klopsitud segateatevõistkonnas, mis oli kiireim segasats antud võistlusel ning Silja jooksis Sparta naiskonnas aka Ahto Inglid, mis oli kiireim antud kategoorias.

Pilt 1. Poiste katkised jalad sügelevad jooksma, enne jooksu on nalja kui palju. Kes keda, kas Kaigas või meie või mõlemad?



Pilt 2. Poeet on lendamas nagu kotkas oma vahetusele, tulemuseks oli meeskonna tõstmine neljandalt posistsioonilt teisele.
Pilt 3. Kui joosta terve distants tempoga 3.10 km kohta ja viimane km ajaga 3 minutit siis ei ole aega kanda lippu üle joone.


Pilt 4. See tehti ära, teist korda!

Kokkuvõte

Lasse                                 14 võitu
Kapitann                            10 võitu
Juut                                    10 võitu
Sannu                                 2   võitu
Silja                                    1   võit
Alternatiivsed Jooksjad       1   võit

Kokku                               38 võitu

Tuleb tõdeda, et hooaja alguses püstitatud eesmärk, korjata kamba peale kokku 40 külakate võitu ehk ühe võrra rohkem kui eelmine aasta, väga suure tõenäosusega ei täitu, sest hooaeg on praktiliselt läbi. Teoreetiliselt võib võite veel püüda Suunto virtuaaljooksude raames ja 29. detsembril toimuval Ööjooksu erivõistlusel Rakveres. Aastad ei ole vennad ning mitmed erinevad asjaolud on meie kodaratesse loopinud kaikaid (ei mitte Einar, ta on meie sõber) aga ka 38 võitu on tubli saavutus.

1 comment: