Thursday, April 7, 2011

Pandagu plaanid letti!

Alternatiivsete jooksjate blogis käib elav arutelu ja panuste tegemine Eesti jooksjate tulemuste üle Rotterdami maratonil. Alternatiivsed jooksjad peavad enda hooaja plaanid ka letti lööma. Eesti jooksja peab oskama lisaks treenimisele ka tulemusi ja kõikvõimalikke norme lubada. Kuna esimesed viljad on Otepää-Tartu maratonil juba nopitud, siis ei tohiks fantaasialennul enam piiranguid olla. Lubage aga julgesti. Avaldage oma plaanid: olgu selleks Rukkihundi rahvajooksu võit, 4.20 piiri alistamine 1500m jooksus või Mulgi maratonil tiitli kaitsmine.
Trenni on tehtud ja uus tase saavutatud. Käime oma vekslid välja ja hakkame neid jupphaaval lunastama.

7 comments:

  1. Võin praeguse seisuga avaldada ainult kevadised võistlused. Peamine eesmärk on Riia maratonil 2.35 alistamine. Mai võiks piirduda kahe stardiga: Tartu Jooksumaraton (või Viljandi) ja Riia maraton. Peale maratoni ilmselt mõned nädalad väga suuri eesmärke ei saa seada aga Juulis võiks tõesti üritada kaitsta Mulgi maratoni tiitlt.

    ReplyDelete
  2. Kõiki eesmärke välja ei ütle veel täna....
    esialgu paar eesmärki:
    Rannametsa luitejooksul poodiumile
    Murdmaa MV 4km teha sisukas jooks
    Viljandi järve ümber teha tunduvalt parem jooks kui 2007

    ReplyDelete
  3. Mina võin veksleid taguda küll:)
    Et trenni on tehtud aga mitte piisavalt siis esimene veksel on et tuleks veel palju teha.
    Ja nüüd midagi võistlus sõpradele:
    1. Nõmme maantee jooksus tutvuda 5 km ringiga.
    2. Kõrvemaa kevadjooksul vaadata 16km vältel loodust.
    3. Sooritada järgmisel päeval EMV 4000m debüüt.
    4. Leida motivatsiooni jätkamiseks:)
    5. Kogada hirmsat tunnet orika sillal Viljandis.
    6. Vaadata mida pakutakse Helsinki City jooksul, kui samal ajal alter poisid õlut lunastavad.
    7. Riga maratoniga proovin kustudada mälust eelmist SEB-d. Ja olla Kaptenile ustav kaaslane ;)

    Rohkem ei tea sest kuigi trenni on tehtud ja maailma nähtud, ei saa kaugemale ulatuvaid ennustusi teha- WADA teeb ju ka tööd :D

    ReplyDelete
  4. .....Järvselja järvejooksu 3ndat korda võita
    Rohelise Jõemaa mängude jooksukrossi võit
    Sell Mängudel läbida 5000m vähemalt 15.45
    1500m läbida suvel alla 4.00 !!! ilmselt kõige olulisem veksel
    2 staadioni jooksu poodimikoht
    2 silla jooksul läbida distants alla 30 minuti
    eks see selgu tegelikult siiski jooksurajal :)

    ReplyDelete
  5. Tiitleid on vaja, kallid kaasvõitlejad. Hooaja peaeesmärk on 11.september Tallinna maraton. Katsub selleks ajaks midagi välja nuputada. Kui step by step hakata vormi koguma ehk õnnestub nii mõnelegi optimistile natuke meelehärmi teha:). Üle aastate tahaks jälle kvalifitseeruda Audru valla rannamängudele sõitvasse koondisesse.
    Aga eks paistab, mis sellest kõigest tuleb.

    ReplyDelete
  6. Eesmärgid on suured,alustuseks naaseks jooskurajale 1.mai Viljandis,kus võib isegi mängida "suurt mängu" 100 esimese seas.Edasi koguks kiirust,et olla valmis võimaluse tekkimisel esindama staierit 4x1500-s.Suvel oleks plaanis lammutada külakaid,teenida Viiratsist järjekordne tool,sügisel loodaks Saaremaal kannatada endiseid koguseid:D AASTA nr.1 eesmärk on viimase NATO testi jooks 100-le punktile:)

    ReplyDelete
  7. Peale 1,5 aastast võistluspausi on esimeseks stardiks 4km EMV krossis. Seal omaette eesmärke ei ole vaid see on kui püssi puhastamine peale pikka pausi. Eks näis kas hakkan vahepeal kõndima või ei hakka. Peab mainima ka seda, et pedagoogiga on joonele panek. Järgmine eesmärk on läbida viljandi järve jooks nii et ei hakkaks kordagi kõndima. Sellele omakorda järgneb Selli mängud Kaunases kus pühin tolmust puhtaks minule ustavateks saanud asicsi naelikutelt, et siis hüpata 800m jooksus starti ning eesmärgiks maagiline 2 minuti piiri alistamine. To be continued...

    ReplyDelete