Wednesday, April 25, 2012

II Akadeemiliste organisatsioonide kevadjooks tehti ära!!!

Tere alternatiivsed sõbrad!
Enne kui hakkan rääkima toimund võistlusest, lisan siia lingi kus on kirjas organisatsioonid mis saavad vastaval võistlusel osaleda - http://ak.org.ee/ . Nii, et kui soovid sellel võistlusel osaleda juba 2013 aastal,  pead liituma neist ühega ;).
Võistlus toimus 18 aprilli õhtupoolikul Tartu Toomemäel . Oli ilus kevadpäev, eriti ilus tundus see võrreldes 2 eelneva päevaga, mis suht sombused olid.  Meeste start anti esialgsest plaanist veidi hiljem ca 18.40. Esimese kilomeetri järel oli selge, et Mart Andressoni teist järjestikust võitu suudab  väärata vaid vanajumal ise. Peakorraldajast - magistritöölisest Alo Rannale oli kehva treenitusega 
4 km pisut liialt pikk ja jooks kujunes taktikaliselt pigem 2 koha hoidmiseks. Võrreldes 2011 aastaga oli aeg 44 sekundit kehvem. Aga tol võistlusel polnud tulemus tähtis. Pronksi teenis EÜS Põhjala vilistlane Kaarel Piip. Selle üle oli väga hea meel, kuna aasta varem oli ÜS Raimla liige Olari Orm tema eest pronksi võtnud. Finišisse jooksis 14 meest - võrreldes 2011 aastaga oli 3 jooksjat vähem. Aasta varem toimus jooks 26 aprill kui oli palju soojem ja samaaegselt toimusid ka Tartu Kevadpäevad.

                             
Positiivselt üllatasid naised kuna naisi jooksis 11, mida oli 4 võrra rohkem kui 2011. Naiste start anti ~19.07. Teist aastat järjest võitis korp! Amicitiast Piret Toome. Palju õnne veelkord!!! ;)
Hõbeda võitis Laura Alhonsalo EÜS Põhjala esinduses ja pronks läks Pille Säälikule samuti C! Amicitiast.  


2012 suutsid võistkondlikult tiitlikaitsjad tiitleid kaitsta. Rändkarikas jäi taaskordselt ÜS Liivika ja C! Amicitia valdusesse.
Kokkuvõtteks võib öelda, et osalejate arv 25 pole paha, aga alati võiks suurem olla. Kevadjooks alles on kujunemas suuremaks traditsiooniliseks ettevõtmiseks. Head meelt tegid alternatiivsed sõbrad, kes võistluspäeval kenasti appi tulid. Eriti head meelt tegi, et päike paistis ja inimestel naeratus näol oli :). 

Aga nüüd  nautigem klõpse mis Hr. Ragnar Lipp tegi!!!


Soojendusring raja tutvustamiseks

Rõõmsameelsed osalejad ;)

Meeste esikolmik pingutamas

2 kordne võitja ksv! Andresson finišeerumas Toomkirikus


Naiste 2 km start

vil! Piret Toome tiitlit kaitsmas

....

ksv!! Rand ja Andresson + vil! Piip

Naiste esikolmik

Organisatsioonide arvestuses rändkarika säilitanud ÜS Liivika ja C! Amicitia esindused

;)

Kohtume juba järgmisel aastal!!!!!!!!



No comments:

Post a Comment