Monday, March 14, 2016

Järelmõjud

Nädal ja loetud päevad on mööda sellest, kui viimnegi pagulaslaagri külastaja on siit kus kuuskymmet minema sõudnud/sõitnud/lennand. Kuid miskit siiski on...on sõnuseletamatu järelmõju, mida ma nüüd terve nädala lürpinud olen.
Alterlaagri järelmõju nr. 1. Tagareis korraldas taas nädalase puhkuse ja võttis korralikult sõna nii, et Lehka hyppamist isegi unes ei või näha, tõsi asjad paranevad ja ehk saabub ka päev, kui joonele saan astuda.

Alterlaagri järelmõju nr. 2. Kuigi ennustamisega ja mis veel hullem jooksuga leiba lauale ei too on jooksuIsu tõusnud taas järgmisele tasemele. Tõsi olympiale minekust on veel vara rääkida aga ehk pärast järgmist starti ;)

Ning nüüd viimane ja kõige tugevam mõju, millega ma olen paarpäeva võidelnud. Nimelt eneseteadmata, jättis kõrge auastmega külaline lõunast, maha tööriistad aga varsti ....veidi veel kannatust siis saad jälle sooja.


Meie oma "seljadpaika" Jürs tõdeb, et Kaptenil tuleb külm nädal.

Peagi on ka see alterkolgata läbi.


2 comments:

  1. Väärt püksid on, ootan. Leedus pidin pakase käes põlvpükstega silkama aga alterjooksja jaoks pole isegi vale rõivaga valet ilma.

    ReplyDelete
  2. Leedu ju lõunamaa. Mis külma seal saab olla!

    ReplyDelete