Tuesday, August 13, 2013

Tervis, JOKK ja bakid vööri!

Kuhu küll see tervis jääb, mis on tast saanud...
Ehk nagu Mart eelnevalt siin rääkis tõusust ja langusest. Kuule Mart ütle, millal see mu langus läbi saab? Kui ma viimases sissekandes andsin teada, et Narvoskii juoksu on veel võimalik siis kõik on ka tutvunud selle protokolliga ja ei mind seal näinud. Mis siis juhtus?
Juhtus see, et ahilkaga maadeldes ja võideldes ühes pikema pausiga sain  va rajakast jagu ning sörk oli tõsiasi J Nii kestis see ilu 1,5 nädalat ja vorm paraneb ju selgesti. Sellele on järgnenud 1,5 nädalat juba tõsisemat jooksu.   Eile peale meelisajaviidet sai isegi naeratuse näole, mitte kõige siledamal rajal  jõudsin mõnusa enesetundega nii 18 km kanti 4,00 või veidi alla hoida..aga nagu me teame...lobisemise eest palka ei maksta. Hommikul silmad avades teatas mu põlv , et pane aga kreemi peale ja anna olla ,sest ma lähen paksuks.
Saaga jätkub...
 
Ahjaa..ei saa mitte vaiki olla lauluviisi lõpeta... Pieni kommentartsik sellele, mis jant selle euroopakate maratoni normiga oli: Minu mõistus ütleb, et  ükskõik mis on mängu nimi siis reeglid pannakse paika enne mängima asumist samas JOKK´i vastu ei saa. Kuid, mis saaks siis kui  astmarohtudega mustamandri talent hüppaks nuh 2.01.01 siis oleks jälle % paigast ära ja vajaks kohendmist.
Kuid väike üleskutse ka : Sina, vigane ja sant  Alterjooksja , kes jooksed koju,bussile,biomeetikumi või laevale aja end septembri lõpus Iisakusse, sest Kunni jooks tuleb nui neljaks ära teha. Teatavasti Kunn pidavat seda oma trennirajal tegema. Kes esimesena bakid vööri paneb ja käigule üle ei lähe on võitja.
Uusi alternatiivseid pöördeid omav, endiselt võitlev.
Ralf

No comments:

Post a Comment