Saturday, August 30, 2014

Sel ajal, kui Fosti tegi maratoniga, mis tahtis ja Mario pool nuga jalas end teritab...

...ajan peale 2 päeva sörki, selja sirgu ning võin hakata uuesti kaugusesse vaatama. Kust on tuldud ja kuhu on mindud? Näilises  vaikuses on  olnud juhtumisi. Suvi  on läbi saanud ja sellega lendas tuulest viiduna ja närvivalu tooduna isegi lootused SEBil kirstu ronida. Ometi lootusrikkalt ma selle võimalusega  Narva tutvusringilt naasnuna arvestasin.

 Vana tõde sellest, et kui tahtmist on ülearu ja pealegi vormikõver võtab suuna ülespoole siis altermees peaks minema pommi varjendisse. Sinimägede keldritesse ja ootama ,et säilimisaeg enne kätte ei tule, kui korki tahab lennutama hakata. Ei - altermees läheb, paneb kulund dressi selga ning arvestab, kurat, kui siit veel veidi minna siis  võib juba hüppama hakata ning naeratab - viimast korda..... seltismees, olge hea ja astuge kõrvale ning seekordne syirpriis laiutab kenakesti kuuaega seljas ning liigub samakiiresti minema, kui tõuseb  Herr Tarmi usk Ilja nopeusse .
Vaatasin kenakesi tulemusi ning tõdesin nädalake tagasi, et kui nüüd need retsepti vitamintsikud pealt saaks siis vist küll kontrolli B vaja ei ole ..... Nüüd olen olnud juba tomati mahla peal ja püüan jalgadele jälle vana kulgemist tutvustada. Kauguses terendab miskit helesinist on see sinine taevas, eesjooksja lätu või Kapteni peapeal?

Vaprust, vigased! Hoian teile  selga sügisesel rukkilõikusel.

Et kirjatükk ikka positiivne oleks ja seda ta  olema peab, tervitan õnnitlustega nii edukaid, kui vähemedukaid EM sportlaseid, Botased taas jalga tõmmanud vanaks saanud Sandrit ning teisi kellel alter ees ja taga ähvardab.
 
 

No comments:

Post a Comment