Monday, October 3, 2011

Uus maailmarekord maratonijooksus!

Nagu meie blogi lugejad teavad, siis vahepeal oli meie blogis pikk vaikusehetk ja õnnetuseks jäi selle mõõnaperioodi tõttu kajastamata uus maailmarekord maratonijooksus. Niisiis, Alternatiivsed jooksjad tunnustavad ja avaldavad juhtkonna poolset kiitust Patrick Macaule uue maailmarekordi saavutamise puhul Berliini maratonil 25.09.2011. Uued maailmarekordi numbrid on fantastilised 2:03.38. 
Foto: IAAF
Ilmselgelt tõi uus maailmarekord alternatiivsete jooksjate huultele küsimuse, millal suudetakse joosta maratoni alla kahe tunni ning kas see juhtub varem kui esimene alternatiivne jooksja suudab ületada Eesti naiste rekordi maratonis, milleks on 2:27.04 (me ei kahtle, et see varem või hiljem juhtub!) või ennem kui alternatiivne keskmaajooksja Alo Rand suudab joosta 1500m alla nelja minuti. Kallid lugejad, palun avaldage arvamust.

gi6e0814
Foto: Õhtuleht
PS. Lisaks on veel paar painavat numbrit, mis vajavad alternatiivsete jooksjate seas ületamist, need on järgmised: 32 min 10 km, 1t 10min poolmaratonis.

15 comments:

  1. Alo Rand ei jookse kunagi alla 4 min ...reaalsus :)

    ReplyDelete
  2. 800m alla 2 min : Ragnar Lipp, Jürs, Rand
    1000m alla 2.30: Ragnar LIpp
    1500m alla 4: Ragnar Lipp
    3000m alla 9min: Andresson, Jürs, Ragnar Lipp, Allan Männi
    5000m alla 16 min: Ragnar Lipp, Andresson, Jürs; Männi
    10 000m : alla 32 lasi maanteejooksul Ragnar 2008 aastal 31.22 ..seega 32 min piir on alistatud, staadionil siiski pole alterjooksja seda teinud
    Maraton alla 2.30: mitte keegi :D

    ReplyDelete
  3. Mario on ka alla 16 min jooksnud, Ralf maanteejooksus

    ReplyDelete
  4. Parandan statal 5k ei ole üldse jooksnud. Maanteel (ekideni 5k vahetus) jooksin 15.06,....

    ReplyDelete
  5. Panustaksin siiski kõigepealt Alole.

    ReplyDelete
  6. ai Allan :D...Alterjooksjatest on palju perspektiivikamaid jooksjaid kelle peale panustada :P

    ReplyDelete
  7. Panustaks ka Alole. Pidi teine järgmisel aastal alternatiivsed meetodid kasutusele võtma ja lootma, et purki pissima ei pea.

    ReplyDelete
  8. Võtan initsiatiivi otseselt enesele ning käin välja veksli. Alternatiivsed meetodid, mille tulemusena peaks jooksja kartma purki pissimist on rangelt keelatud ning selle vastu eksijad heidetakse armutult eluaegse bänniga Alternatiivsete jooksjate kogukonnast välja. Jaagupi vihjeid võetakse täie tõsidusega ning uuritakse nende alguste tagamaid. Puhast sporti! :)

    ReplyDelete
  9. selliseid nalju rohkem ma ei tee :)...kuna naljast ei saada aru,..tegelt sellised naljad ei kõlba kuhugile ka

    ReplyDelete
  10. NULLTOLERANTS kõigele, mille järgselt peab kartma purki pissimist, oleksin ka panustanud Alole, aga nüüd ei tea enam:)

    ReplyDelete
  11. äärmuslikult alternatiivne Alo must huumor ...ponimaeš

    ReplyDelete
  12. järgmine hooaeg tegelt ma 1500m väga enam starti ei asu...paar starti vbla aint kuskil Pärnumaa MV, Üliõpilas MV tasemel

    ReplyDelete