Thursday, December 31, 2015

Alternatiivne aastalõpu tervitus



Foto 1. Aastalõpu cooper...


Foto 2. Selfie..alternatiivsed ja muud tegelased...

5 comments:

  1. Hääd uut, seltsimehed!
    Panin stopperi piirde teise posti juures käima ja tundus, et Olavi jooksis TÜ halli rekordi pintsakuga 178 meetri jooksus. Uuel aastal peaksime plaani võtma handega särke rohkem rahvamassides tuulutada (kui Suur Allah tahab). Mart, vast see aasta on jälle alla 3 h aasta. Või isegi alla 2.30? Oleks juba aeg.
    Kui kõik alterpoisid oleksid enam-vähem ühes tükis, siis saaks päris soliidse hanedega selstkonna stardikanga alla.

    ReplyDelete
  2. Head uut aastat...kallid altermehed. Igal juhul väga äge uusaasta tervitus. Hea näha kohe, et väledaid jalgu on Tartus rohkem kui yks...antud juhul koguni kaks...mida ma ka nägin. Et Rainise biitseps kasvaks ja alla 3 h marratone oleks iga põõsa taga ka teistele, mitte ainult Mariole.:D

    ReplyDelete
  3. Nii tore, head uut vigast aastat k6igile samuti. Ca Poole aasta pärast olen tagasi et haisev s@rk selga t6mmata. Ujun nagu Vestel ennemuist (3km eile) ning kopsumahu viin 10 l et saaks jalgu kasutamata jookusrajal h6ljuma hakata. Cheers mates

    ReplyDelete
  4. Kiiret tervet aastat! Ilus video ei ole midagi ütelda...kohe kui vorm lubab tulen särki lunastama. Et "noor veri" peab saama õige jooksutunnetuse siis kiirelt laululava tõusu jooksma :10x200m max/200 allaveeremist...hop-hop-hop.... Sellepealt ütleme, kas alla 30 ne või koguni 27,39 .... Siinkohal oleks paslik kutsuda paate mitte kartvaid põhjamandrile harjutusringe sooritama /eelregistreerimisega kannatab max 5 hinge korraga (eriti Olavi- enne siseeestikaid teeksime kerged tyhjendus treeningud:)
    ..loodetavasti kestavad vaevatud kehad seda aastat paremini...

    ReplyDelete
  5. Minu poolt ka väga hilised HEAD UUT AASTAT! Varem ei saanud kuidagi, ei leidnud läpakat Türgist ostetut vaibakuhja alt üles. Igastahes, kui külm ära ei võta, siis ükskord meie talent lööb särama niikuinii ja tundub, et ka talendid koju programm on täies hoos!

    ReplyDelete